Renovaties

Dakwerken Scherpereel – uw beste keuze voor renovaties

Op het vlak van renovaties is dakwerken Scherpereel met zijn tijd mee!

 

Is je oude dak aan vernieuwing toe? Dan kan je bij dakwerken Scherpereel terecht voor professioneel advies en een vrijblijvende offerte voor uw renovaties. We leggen je met plezier en vakkennis uit wat de verschillende opties zijn voor de materialen die gebruikt worden bij dakbedekking en dakisolatie, en welke overheidspremies hieraan gekoppeld zijn.

Van de eerste balk tot de laatste dakpan volgen we de renovaties voor je op.
Bij ons kan je gerust zijn dat de werken kwaliteitsvol worden uitgevoerd: we zijn trots op onze titel van geregistreerd aannemer, en we staan erom bekend dat geen enkele uitdaging voor ons te groot is.

Image module
Image module

Hoog of laag, moeilijk bereikbaar?

 

Dakwerken Scherpereel heeft voor jou een oplossing!

Maar misschien zit je wel met een lek of heeft je dak schade opgelopen tijdens een zware storm. Ook dan helpt Scherpereel je uit de nood, op korte termijn!

Of je nu klant bent bij ons of niet. Hoe groot of hoe klein je dakprobleem ook is, wij staan voor je klaar.

Ook je gevel is bij ons in goede handen

 

Bij Scherpereel doen we ook aan gevelbekleding. De plaatsing van gevelleien is een van onze specialiteiten. Hierbij verzorgen we zelf de houtstructuur die de leien draagt en de isolatie die tussen de leien en de muur wordt geplaatst.
Bij nieuwbouwprojecten zien we dat de keuze voor gevelleien voortdurend aan populariteit wint. We helpen je te zoeken naar de stijl die bij jouw huis past.
Wat betreft de plaatsing zelf zijn er te veel mogelijkheden om op te noemen. Daarvoor neem je best even contact met ons op.
We plaatsen ook sidings aan uw gevel. Dit zijn lange platen in kunststof zoals vezelcement, die uw huis een meer moderne of landelijke uitstraling geven, zoals je dat zelf wenst.
Een groot voordeel van onze sidings is dat het materiaal bewerkt is zodat het weerbestendig is en dat je zelf kan kiezen uit een assortiment van kleuren voor je gevel. Een duurzame en milieuvriendelijke oplossing om je gevel te beschermen!

Image module

Heeft u bouw- of verbouwingsplannen in het vooruitzicht?

Contacteer ons dan vrijblijvend.

Contact

Vraag een offerte aan

Reken op de expertise van Dakwerken Scherpereel – vraag vandaag nog uw offerte aan, wij contacteren u zo snel mogelijk!

Offerte