Welkom op de website van dakwerken Scherpereel

Dakwerken Aalbeke – Bekijk op onze website wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!

Dakwerken Aalbeke – Nieuwbouw, Renovatie en Financieel Advies

Je kan bij dakwerken Scherpereel terecht voor zowel nieuwbouw– als renovatiewerken. Hellende daken, platte daken, goten en gevelbekleding nemen wij voor onze rekening. Naast een garantie van 10 jaar op de geleverde werken, ben je bij ons zeker van een fikse energiebesparing dankzij onze aangepaste isolatiesystemen.

Scherpereel informeert je graag omtrent subsidies, premies en belastingvoordelen, en verzorgt voor jou hierbij al het nodige papierwerk.
Van de eerste balk tot de laatste dakpan volgen we de werken voor je op. Bij ons kan je gerust zijn dat de werken kwaliteitsvol worden uitgevoerd: we zijn trots op onze titel van geregistreerd aannemer, en we staan erom bekend dat geen enkele uitdaging voor ons te groot is.

Image module
Image module

Dakwerken Aalbeke – Reparaties en Onderhoud

Stormschade opgelopen aan het dak? Of zit je met een lek dat moet worden opgespoord? Wij komen je op korte termijn helpen, met al dan niet een voorlopige herstelling, om verdere schade te voorkomen. Of je dak nu door ons is geplaatst of niet, wij zorgen voor reparaties, renovaties en onderhoud bij grote en kleine dakproblemen, voor zowel platte als hellende daken. Wij beschikken over gespecialiseerd materiaal voor elk probleem en alle merken of types kunnen door ons worden hersteld.

Dakwerken Aalbeke – Daken en dakisolatie

Dakwerken Scherpereel isoleert je dak met behulp van de beste materialen die er op de markt beschikbaar zijn. Spijkerflensdekens, flensdekens, PIR– of PUR-platen, of isolatievlokken?
We informeren je graag over de beste optie voor jouw huis en over de verschillende mogelijkheden voor energiebesparing. Zowel langs de binnen- als de buitenzijde van het dak zijn er mogelijkheden tot isolatie.

We doen uiteraard ook lood-, koper- en zinkwerken.

Bij een nieuw dak hoort uiteraard ook een kwalitatieve dakgoot. Zink is traditioneel het meest gebruikte materiaal hiervoor, omdat het zeer weerbestendig is, makkelijk te repareren valt en omdat je voor de prijs die je betaalt een degelijke kwaliteit terugkrijgt. Twijfel dus niet om naast uw dak ook uw dakgoten te vervangen!

Image module
U kunt o.a. in de volgende regio’s op ons rekenen
Kortrijk, Bissegem, Marke, Aalbeke, Wevelgem, Gullegem, Heule

Heeft u bouw- of verbouwingsplannen in het vooruitzicht?

Contacteer ons dan vrijblijvend.

Contact

Vraag een offerte aan

Reken op de expertise van Dakwerken Scherpereel – vraag vandaag nog uw offerte aan, wij contacteren u zo snel mogelijk!

Offerte